U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Bestel

de

roman 

 'Ik vind papa veel liever dan jou'

"Prettige schrijfstijl, boek om in één adem uit te lezen."

 

"Alle gescheiden ouders; lees en ontvang inzicht."

 

"Zelden tot nooit zo'n heerlijke pen gelezen."

 

Ik heet geen Astrid Holleeder...

Drie jaar geleden bedacht ik een succesvol boek te schrijven. Kluun was mijn ultieme voorbeeld. Ik had, net als hij, een taboe-thema en, net als hij, een aansprekende schrijfstijl. Alleen de seks ontbrak. Maar waarom was dat een halszaak? Dus toen bestsellerauteur Christine Pannebakker na de eerste proeflezing van mijn manuscript spontaan vanuit haar keuken riep: ‘Dit boek heeft écht Kluun-potentie!’, zinderde mijn DNA twee weken later nog.

 

 

Afgelopen winter rolde de eerste druk van mijn roman: ‘Ik vind papa veel liever dan jou’ van de pers. Uren en uren schrijven, schaven, redigeren en wachten hadden mijn gezin tot wanhoop gedreven. Mama kon nog maar over één ding spreken: het boek! De presentatie tot in de puntjes geregeld en de marketing aardig voor elkaar – voor een amateurtje, wachtte ik op de verkoopcijfers. Ze vielen vies tegen. Twee boeken hier, drie boeken daar. Op de congressen waar ik mocht promoten bleken de deelnemersaantallen tegen te vallen. Het sneeuwbaleffect bleef vooralsnog uit. Niemand scheen naar de winkel te rennen en Linda magazine wilde er geen item aan wijden in haar vechtscheiding-editie. Ik was teleurgesteld. Natuurlijk had ik goede redenen paraat: ik heet geen Astrid Holleeder, mensen vinden het thema toch te zwaar en ik heb geen reguliere uitgever.

Wie ik wél heb is mijn waanzinnige selfpublisher, Sanne Visch van Boekengilde. En zij kwam met de belangrijkste uitspraak die ik in jaren had gehoord: ‘Evelien, wat nu als je de input gaat waarderen in plaats van de output?’

Leef jij ook om dingen voor elkaar te krijgen? Om doelen te bereiken en zaken te laten slagen? Drijft de huidige maatschappij, lees maakbare samenleving, jou ook tot het uiterste?  Want als je maar genoeg gelooft, positieve mantra’s opzegt of succes visualiseert zullen jouw dromen uitkomen. Output dus.

Ik weet vanaf nu genoeg. Ik waardeer de input. Dus: hoeveel lol ik had in het schrijven van deze column in plaats van het tellen van de likes. Dus: welke mooie reacties mensen mij sturen, in plaats van het aantal verkochte boeken deze week. En de reacties zijn hartverwarmend: een meesterwerk, zorgvuldig en authentiek, ontroerend, prachtboek, heerlijke pen, heftig en waardevol. Ze laten mijn DNA nog jaren zinderen.

 

'Ik vind papa veel liever dan jou'

 

 'Dit is een pijnlijk, schurend en confronterend boek over de moeiten tussen ouder en kind na een scheiding.

En juist daarom een waardevolle aanzet voor bezinning en gesprek.

Aanbevolen!' 

André Rouvoet, ambassadeur scheiden zonder schade

Download de gratis roman-amuse hier en ik houd je op de hoogte.

Deze gegevens worden alleen gebruikt om jou te bereiken. Ze worden nooit aan derden gegeven.

Fields marked with * are required.

Share on Social Media