U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Bestel

de

roman 

 'Ik vind papa veel liever dan jou'

"Prettige schrijfstijl, boek om in één adem uit te lezen."

 

"Alle gescheiden ouders; lees en ontvang inzicht."

 

"Zelden tot nooit zo'n heerlijke pen gelezen."

 

De weg; van alleen in een ziekenhuis tot de roman:

'Ik vind papa veel liever dan jou'

 

Alleen doolde ik door de gangen. Mijn hoofd gebogen. Af en toe knipperde ik om de onregelmatige tekening van de marmoleum vloer uit te bannen. Kon ik niet beter in de buurt blijven? Uit sommige kamers kwam een piepend geluid. Ik zag geen verpleegkundige. Mijn dochter, elf jaar, lag aan de andere kant van dit ziekenhuis, op de intensive care en ik was gescheiden van papa.

 

Alleen zocht ik de huiskamer van Ronald McDonald op. Daar stonden computers, had ik gelezen. Misschien kon ik wel een mail sturen naar mijn vriendinnen. Zo hoefde ik niet te bellen. Zo kon ik alleen blijven met mijn pijn.

 

Alleen typte ik de woorden. Mijn woorden. En ik bleef maar typen.

 

Alleen reed ik de volgende dag naar huis. En daarna alle dagen van haar behandeling. Althans, van de dagen dat ik erbij mocht zijn. De oncoloog was tevreden, de tumor stabiel. Mijn woorden bleven stromen. In mails naar de familie. In dagboeken. In blogs over mijn part-time moederschap, columns voor de Vereniging Ouders Kinderen en Kanker. In pogingen een boek te schrijven.

 

Alleen stapte ik in het vliegtuig. Bestsellerauteur Geert Kimpen had me ‘geroepen’. Eén van zijn boeken draagt de naam van mijn dochter en schreeuwde om gekocht te worden vanaf de tafel van de plaatselijke boekhandel. Wat kan die gast schrijven zeg. Ik meldde me aan voor zijn schrijfopleiding. In Zuid-Frankrijk dompelde ik mij een volle week onder in de kunst van het woord, de noodzaak,het motorisch moment, epos, dialogen, dramatische dubbelheid, synopsis, tijdlijn en het plot. Geert, winnaar van meerdere gouden medailles in de edele vertelkunst en dus mijn schrijfgoeroe.

 

Alleen opende ik op 1 januari 2017 een nieuw word document. Vijf maanden later was mijn verhaal af. Vijftigduizend woorden stonden bijna op de juiste plaats.

 

Alleen wachtte ik. Mijn dochters waren nog niet klaar. En ik dus ook niet.

 

Alleen bleef ik schaven, schrijven, verbeteren. Tot de dag dat alleen niet langer voldeed. Redactie, uitgeven, vormgeven, publiciteit. Professionals haakten aan. Een team van Veerkrachtige Vrouwen vormde zich om mij heen.

 

Samen wil ik nu graag verder. Samen de roman en haar boodschap uitdragen. Samen met jou, de lezer van: Ik vind papa veel liever dan jou.

 

NU verkrijgbaar in alle (online) boekhandels.

'Ik vind papa veel liever dan jou'

 

 'Dit is een pijnlijk, schurend en confronterend boek over de moeiten tussen ouder en kind na een scheiding.

En juist daarom een waardevolle aanzet voor bezinning en gesprek.

Aanbevolen!' 

André Rouvoet, ambassadeur scheiden zonder schade

Download de gratis roman-amuse hier en ik houd je op de hoogte.

Deze gegevens worden alleen gebruikt om jou te bereiken. Ze worden nooit aan derden gegeven.

Fields marked with * are required.

Share on Social Media