Veer soepel mee op het ritme van je bestaan...
Jouw verhaalMijn verhaalPersoonlijke begeleidingBlogErvaringenContactFavoriete links
Mijn verhaal

 

 

Mijn naam is Birgitte Evelien Otto
en ik ben een veerkrachtige vrouw.....meestal!

 

Uitspraken als 'geniet van het leven' en 'doe leuke dingen, daar krijg je energie van' waren voor mij lange tijd olie op het vuur. Ze gaven me een onwerkelijk en onzeker gevoel. Alle goedbedoelde tips hielpen niet in mijn strijd tegen de dieptepunten; een heftige scheiding, een dochter met kanker, diverse zakelijke afwijzingen en nog wat pittige puntjes die ik liever voor mezelf houd. Was ik nou gek of....?

Tot de dag aanbrak dat ik in aanraking kwam met de holistische benadering van dit leven. Via een life coach, een medium, een Reiki-master, een edelstenen man, een holistisch masseuse, een tantrica, een klankschalen sessie, een spannende familie-opstelling, een systeem therapeut, een voetreflex mevrouw en een stuk of 30 bijzondere boeken ben ik er uit: IK ben de oorzaak van mijn levensleed.

En dat bracht mij rust, rust en nog eens rust….. en de wetenschap dat ik een boeiende vrouw ben die niet uit dit levensveld te slaan is. Want waar ik ook ben -op de zonnige top van mijn berg of in de krochten van mijn donkere dal- de schoonheid van mijn leven is zicht,- en voelbaar.

 En toen zag ik kansen en koos ervoor mij hierin verder te ontwikkelen. Ik volgde de opleidingen:   

  • Coachen vanuit de essentie
  • Reiki 1
  • Reiki 2
  • Reiki master
  • Holistisch Therapeut (HBO)

Zo zet ik mijn ervaringen om in gecertificeerde kennis. En nu mag jij profiteren, hoop ik jou te mogen ontmoeten. Zodat je kunt ervaren hoe ook jij soepel mee kunt veren op het ritme van je bestaan.